kes armastab borjomit

Eesti Ekspress: Hüvasti, Boržomi! Nimelt ilmneb, et sotsmin on vastu võtnud meid euroliiduga harmoniseeriva määruse, mis rahva tervise huvides lubab turustada vaid mõne liikmesriigi poolt tunnustatud mineraalvett. Huvitav on märkida, et kogu Euroopa tunnustab vastava veebisaidi andmetel vaid kahte “kolmanda riigi” mineraalvett (leidsin vastavad kirjed Suurbritannia ja Taani alt). Masendav. Minu lemmik-mineraalvesi, ja järsku ei sobi.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)