tantsiv misasi?

Tänane hommik algas muidugi shokiga, sest ajakirjandus noppis sisemister Leivo jutust väljaviie tulega valgusfoori” ehk terroriohu skaala (oops, see viimane on tasuline :-). Masendav, sest nagu ülteb näiteks PM kommenteerija pyhaba:

ohufoori asjandus on üks kõie naeruväärsemaid ja kergemaid viise, kuidas ameerika rahvas pideva hirmu all on hoitud, et Bush saaks õigustada oma sõjategevust. Miks me peame sellise manipulatsioonivõttega kaasa minema? Nii ajuvaba tundub… olgem ikka eurooplased!

Huvitav, kas ajakirjandus pole ülallingitud banaane ja muid atribuute märganud? Meeldiv muidugi, et PM kommentaatorid asjaga enam kursis on…

Muus osas olen muidugi Leivoga nõus: osalemine islamiriikide okupeerimises (misiganes heal riigikaitselisel eesmärgil) tõstab oluliselt terroriohtu ning tema leid, et keegi pole sellest kuulnud ega ohuks valmistunud, on igati abiks. Ja mis puutub Sildami tõdemusse, et Leivole protsenti SKTst ei anta… Siis kallid ajakirjanikud ja kaaskodanikud: nagu igasugune muu collateral damage peaks olema meie kaitse-eelarve kahte SKT-protsenti sisse arvestatud ka terroritõrje.

Ja veel üks lugemissoovitus PM kommentaatoritelt: www.infowars.com

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)