BBC ja muud uudised

TheReg: BBC aretab open source videokoodekit BBC wants help developing open source video codec, Ballmer räägib MS-partneritele mida teha kui riigiametile StarOffice peale tuleb Ballmer calls for horse-based attack on Star Office, WiFi-pakkujaid on tabanud järjekordne rünnak vägivaldse patendifirma poolt: Wi-Fi hotspots hit with page redirect royalty claim.

Wired: Drexleri nanomasinad jäävad alla nano-päikesekreemile ja fulleriinidest torukestele The Incredible Shrinking Man, EL on asunud uurima Meida Player’ist oluliselt sisulisemat teemat ehk MS+TW otsust osta olulisi DRM patente omavat firmat (tarkvarapatendid, hallooo!) EU Wants Windows Cleaned of DRM, PC-emulaator Mac’i jaoks on jõudnud uue versioonini mis saab üldiselt väga hea hinnangu Making XP a Welcome Guest on Mac.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)