kaua võib…

Nädal tagasi jooksis meediast läbi lugu sellest (kusagil sabas ka minu komment), kuidas keskid olla Tallinna lennujaamas lennukist maha jäänud. Mingil põhjusel täna EPLOs samateemaline nupp, rea asjassepuutuvate kommentitega lugejate poolelt: Estonian Air hädas lendudele hilinejatega.

Kindlasti on soovitav laekuda lennujaama varuajaga, aga ma väidan endiselt: hommikune check-in on umbes korraldamatuse tõttu.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)