Millest räägiks?

Nii, raadiopäev on käes. Millest räägiks?

  • “EMT uus andmesideteenus võistleb püsiühendustega” väidab Mart Parve Postimehes. Sama palju, kui lühiühendus võistleb püsiühendusega, pakun mina. Aga tore muidugi, et EDGE tuleb. Henrik lubas Marti saatesse kutsuda. Mart tegeleb muideks eraelus sellise asjaga nagu www.netikuller.ee — ehk siis “soodsa hinnaga asjade USA netikaubamajadest tellimise abistamise OÜ”. Päris sheff ettevõtmine, või mis?
  • Veel teatab PM: “EMT avab uue mobiilinterneti keskkonna EMT GO”. Pole jõudnud käia, aga Henrik eile mesnageris ütles et imeb vilinal.
  • “Food Chain Barbie” fotograaf järjekordselt õigeks mõistetud, Mattel maksab $1.8mil kohtukulusid…
  • “The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.” (160 tähemärki, 26 sõna) on SMS, mille keegi värske maailmarekordiomanik 43.66 sekundiga mobiili tippis (ilma T9 abita!). Guinness peab nüüd paranduse sisse viima (loodetavasti jääb alles eelmise rekordiomaniku soovitus palju A2 sorti kaltsiumi süüa :-).
  • Siis peaks veel uurima, mis nende tunnistuste trükkimisega siis lahti oli.
  • Ja IDkaardiga: mis ikkagi maksab? Kangesti meenub tollest ajast pärit kuulujutt, mille kohaselt projekti lõplik hind mõeldi välja selline, et Riigikogu saaks aru: piduri panemise korral on trahv (no näiteks pool lepingusummast?) kole suur. “A: Palju on suur, kas 150mil on suur? B: Peaks olema piisav! A: olgu, siis ütleme et lepingu maht on 300 mil ja trahv 150 mil B: Tehtud””.
  • Jamuideks, 3G teemal Rootsist: Operators beg Sweden for 3G mercy
  • Ja nuhkvarast: CoolWebSearch is winning Trojan war
  • Ja bio-kunstist: Two Indicted in Bio-Art Case
Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.