Viide mis oleks vahest kulunud…

Viide mis oleks vahest kulunud ära valimiste-eelsesse aega… Aga minul läks juhuslikult just vaja väikest värskendust statistika alal ja Robert Niles’il on väga lahe lehekülg Statistics Every Writer Should Know. Mis oluline, selline lühida tekstiga, nii et isegi ajakirjanik peaks suutma läbi lugeda enne deadline’i :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)