Betanews kirjutab ThreeDegrees’i…

Betanews kirjutab ThreeDegrees’i beeta installimisega kaasnevatest probleemidest. Kuivõrd ma seda testisin ja teatavad anomaaliad on viimastel päevadel normiks saanud, siis… Microsoft P2P Not All Fun and Games Yet [via Microsoft Watch]

This entry was posted in Arhiiv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.