Mul oli plaan, et kui Teet Jagom…

Mul oli plaan, et kui Teet Jagomägi Riigikogusse asub, siis ma käin talle pinda kuniks ta ajaveebnikuks hakkab. Aga näe, luhta läks mu plaan. Tegu oli järjekordse häälekogujaga. Huvitav, kelle võiks järgmisena sihikule võtta?

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Larko
    Lisatud 1. apr. 2003 kell 10:40 | Püsiviide

    Minu arust võiksid Sa selle asemel, et riigikogulasi ajaveebnikeks meelitada, hoopsiki juba tegutsevaid ajaveebnikke Riigikokku sokutada!

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)