Dee Hock’i kommentaarid Emer…

Dee Hock’i kommentaarid Emergent Democracy kohta. Dee on varem korduvalt seletanud, miks uus tehnoloogia ei saa meile paremat demokraatiat tuua… Aga ta arvab, et ajaveebindusel võib igati shansse olla. Vaid kaks tsitaati, algus:

As you may know, I have been arguing for a decade that the Internet was fatally flawed and would go the way of the telegraph, telephone, radio and television as far as its promise of elevating ideas and discourse, advancing democracy, enhancing liberty or facilitating economic and political justice.

… ja lõpp, kus ta ütleb, et vanameestele on jäänud unistused ja noortele ettevõtmised:

The time has passed when I am capable of leading such an effort, but were it to begin you may be certain I would not miss the party.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)