Onu Jänes vihjab, et New Yo…

Onu Jänes vihjab, et New Yorkis katsetatakse WiFi-televisiooni, kusjuures mitte vaatamise vaid tootmise mõttes. WiFi levialast saadetakse võrku telepilti, mis tõsi küll on suht kaugel broadcast-kvaliteedist. Samas: kui annaks sellele lisada varem uploaditud ‘katteplaane’, oleks tulemus oluliselt parem kui praegused CNN/BBC videotelefoni-intervjuud. I Want My Wi-Fi TV

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)