Creative Commons plaanib lisada …

Creative Commons plaanib lisada oma õiguste-puule rahvusvahelise mõõtme, st kui mina luban näiteks Attribution-NonCommercial-ShareAlike 1.0 (nagu www.tehnokratt.net puhul seal paremal oleva nupu staatus ütleb) siis selle realiseerimine võib nõuda erinevatel maadel mõnevõrra erinevat kasutustingimuste teksti.

Muideks, olen sellel teemal saatnud mõned vihjed meie Õigustõlke-keskuse tüdrukutele… Ja mulle tundub, et teatava moosimise abil saaks nad äkki appi tõlkima, ning siis oleks vaja veel seaduse-pool üle vaadata… ja mulle meenub näiteks Eesti Juristide Liit kelle seminaril olen sattunud esinema. See võiks ju neile väga lahe teema olla :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)