“kes tahab saada miljonärik…

“kes tahab saada miljonäriks” pettuse-lugu Inglismaal jätkub: Plan one was the vibrating pagers (lugu keerleb selle ümber, et keegi kodanik saigi miljonäriks, ajades küsimustele vastates äärmiselt segast juttu ja valides millegipärast alati variandi, mille mainimise puhul üks teine mängus osaleja köhima hakkas).

This entry was posted in Arhiiv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.