NB: homme (neljapäeval, 27….

NB: homme (neljapäeval, 27. veebruaril) toimub Eesti Rahvusraamatukogu suures konverentsisaalis infopoliitika foorum: “Infotehnoloogia versus informatsiooni sisutööstus?”, mille eesmärk on avalikustada ning selgitada infoühiskonna arendamise riiklikku strateegiat. Registreerimine täna kella 12ni viidatud veebiaadressil.

Tõsi küll ma pean siinkohal mainima, et sisutööstuse puhul kiputakse vist silmas pidama ainult suuri sisutootjaid, ei ühtegi sõna ajaveebindusest…

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)