via TheReg: Hackers take on MS on copyright protection for eBooks

via TheReg: Hackers take on MS on copyright protection for eBooks räägib programmist nimega Convert Lit, mis suudab Microsofti eRaamatu-formaadis failidelt eemaldada DRM5 kopeerimiskaitse, mis takistab lugemist näiteks vanemat sorti WindowsCE’ga pihuarvutitel. Miskipärast julgen arvata, et pikka pidu sellisel fair use’i võimaldaval liikumisel ei tule… Mis muidugi ei tähenda, et dzinni peaks olema võimalik purki tagasi panna. Igaks juhuks tasub clit.exe kiiremas korras alla laadida

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)