Tööturuamet saab internetipõhise…

Tööturuamet saab internetipõhise tööotsimissüsteemi raporteerib EPL Online tänaste majandus-uudiste rubriigis ning toob välja, et “Eesti Ühispanga konsortsiumi” teostab selle kõigest 3 miljoni maksumaksja-krooni eest. Minule vihje saatnud uudise@lugeja arvab, et seesama maksumaksja juba kasutab cv.ee ja / või cvkeskus.ee teenuseid…

Minu arust on 3 milli päris suur hunnik raha… aga konkursil olla osalenud 6 firmat, neist 5 Eestist, sealhulgas CVonline… ja see 3 milli olla lihtsalt parim pakkumine, ning anyway on tegu Phare rahaga. Mitmed hinnanguliselt samasse keerukusjärku sobivad projektid on aga kuuldavasti tehtud ära midagi nii 0,5 milligia… Tõsi, siis oli tegu kohaliku rahaga ning Phare krooni ja Eesti krooni vahel on mõistagi teatav loks :-) Tegeleme asjaga ja raporteerime.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)