Midagi esmaspäeva-hommikuks…

Midagi esmaspäeva-hommikuks: Sendo kaebab Microsofti kohtusse väites, et MS’i sihipärane tegutsemine on nurjanud Z100 (mis pidanuks olema maailma esimene StingerOS’iga ehk mobiili-Windowsiga telefoni maailmas) turuletoomise ja ka Sendo olulistest intellektuaalsetest väärtustest tühjaks pumbanud. TheReg kirjutab: Microsoft’s masterplan to screw phone partner – full details

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)