Steve Gillmor (InfoWorld) arutleb…

Steve Gillmor (InfoWorld) arutleb, kellest võiks saata aasta 2003 chief disruptive technologist: kas a) Jack Valenti, b) John Ashcroft või c) Rob Lowe? Või peaks neid valima hoopis alternatiivset … ütleme, et progressiivselt skaalalt, kus kandidaatideks on: a) Dave Winer, b) Tim O’Reilly või c) Bill Gates? Ehk et kas aasta 2003 läheb ajalukku kui meediafirmade võit tehnoloogia üle ja total information awareness või… ajaveebindus, wifi ja uus tehnoloogia? And the winner is …

Kurvastusega pean siinkohal tunnistama, et mul on teatavaid probleeme disruptive technology jaoks eestikeelse vaste leidmisega, vahest keegi aitab? Jah, ma Arvile juba kirjutasin :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.