Microsoftil on läinud õnneks…

Microsoftil on läinud õnneks: TheReg kirjutab olulistest saavutustest serveri-nimetamise-osakonnas MS dumps .NET tag in latest Windows Server name change. Ja mina olin just hakkanud pihta saama sellele, et aprillis tuleb .NET server ja nüüd siis Windows Server 2003. Mis selle lühendiks saab? WS2k3?

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)