Kaks tagasivaadet aastale 2002…

Kaks tagasivaadet aastale 2002, kõigepealt Wired: Year in Privacy: Citizens Lose ja siis SJ Mercury Dan Gillmor: 2002 was a rough year for liberty and trust. Dan muideks loodab, et kodanikud hakkavad tasapisi aru saama, miks neil neid äravõetud õigusi siiski vaja võiks minna.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)