Salon.com kirjutab põhjalikult…

Salon.com kirjutab põhjalikult America’s Army nimelisest tasuta jagatavast sõjamängust, selle tegijatest, mängijatest (kes alati võitlevad Ameerika poolt ja terrorismi vastu), pooldajatest ja kriitikutest: Weapons of mass distraction. Sarnasel kirjutas paar päeva tagasi ka Wired.com, nimelt ametlikust (loe: patriootlik-tsenseeritud) ajaveebnikust Afganistanis: Blogger: You’re in the Army Now.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)