Tehnokratid uurivad autorikaitset

Tehnokratid uurivad kolmap kell 1233 autorikaitset — ja eriti seda, kui palju hakkab see arvutikasutajaid mõjutama. Kas varsti lähevad printerid ja faksid autorimaksu alla? Ja printeripaber? Aga pastakad? Nagu öeldud, kõigest sellest kell 1233, kell 1033 võtame aga järjekordselt ette mobiili kasutamise maksevahendina mis näikse selle suve kuum teema olevat.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)