Rahvusvaheline süsteemiadministraatorite päev

Ja veel veidi eelinfot: reedel tähistatakse rahvusvahelist süsteemiadministraatorite päeva — paras hetk sinu arvuti eest hoolitsevale tegelasele lõuna välja teha … või vähemalt mitte käivitada seda e-postiga saabunud .exe faili. Asjast kirjutab news.com, ametlik System Administrator Appreciation Day lehekülg on hetkel ülekasutamise tõttu kinni :-(

This entry was posted in Arhiiv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.