NYTimes lastelaagritest

NYTimes kirjutab tänapäevastest lastelaagritest: tüüp A on selline, kuhu minnes oleks soovitav mobla koju jätta, tüüp B puhul kuulub päevakavasse kuus tundi 3D-graafikat, veebidisaini, mängude kirjutamist ja robootikat. Kid Campers Take on Mosquito Bites, Data Bytes. vt ka www.cybercamps.com ja www.internalDrive.com.

Muideks, järgmine nädal alustab ka Tallinnas arvutilaager 8-14 aastastele, vt www.hot.ee/arvutilaager. Tõsi, robootikast ja 3Dst pole juttu … aga ma plaanin järgmine nädal nende esimest laagrivahetust külastada ja siis oskab öelda, kas on asjalik või mitte.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)