Trusted Computing

Tänase saate tutvustus kõlas umbes nii:

Kratid võtavad kell 1033 ette meid kõiki ähvardava tuleviku nimega “trusted computing” — ehk maakeeles “sina ei pea mitte seda CD-d kopeerida saama”. Kell 1233 on aga jutuks hoopis maalähedasem tulevik: nimelt ründasid eelmisel nädalal Haapsalus Vaata Maailma kutsel aju infoühiskonna-gurud eesmärgiga genereerida uusi ideid mida eelseisva aasta jooksul võiks ellu viia.

Taustalugemist võiks pakkuda justnimelt esimese poole juurde:

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)