Täna KUKUs: pisikratid & DA strateegia

#

Alguse Asi — Ellermaa Tarkvaratöötoa õpetavad mängud eestikeelse rääkiva papagoi Peedy juhtimisel (“formerly known as” Keyoard Pro Junior), teemad tähtede tundmine, matemaatika jms. Alguse Asi kasvab pidevalt: lisanduvad uued moodulid, samuti on kasutajate-kommuunil võimalik ise pilte lisada jms (ära unusta liituda nende postilistiga).

ID-kaardi teemasse: riikliku kasutuselevõtmisega tegeleb 4 ministeeriumi & Riigikantselei töörühm. vt Digiallkirja rakendamine strateegiline plaan ja töörühma protokollid.
Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. Marko Livental
  Lisatud 6. veebr. 2002 kell 22:26 | Püsiviide

  Tere!

  Huvitav kas 06. veebruari saade ka Internetti jõuab, või puhatakse ka raadios;-)

 2. Uku-Kaarel Jöesaar
  Lisatud 13. veebr. 2002 kell 21:50 | Püsiviide
 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)