Eile ETVs: digiallkirjandus & DIY UAV

#

Seekordses saate vahest kõige enam veebiviitamist vajav teema oli saate teises pooles: kuidas ehitada võimalikult odavate vahenditega mehitamata luurelennuk ehk UAV. Asja oli ette võtnud Tõnu Vaher ELIst (hint-hint: nad otsivad just oma seltskonda üht progejat), veidi pilte ja kommentaari leiab siit. Ja mina olen väga huvitatud leidma mõnda praktilise huviga kasutajat — siis on ehk põhjust asjast uuesti telekas rääkida. Meile on juba kirjutanud jää- ja rannajoone-uurijad. Ja vaata lisaks ka: MIT’s Acrobatic Helicopter.

Lisaks: digiallkirjandus (ID-kaardi teemal loe edasi www.pass.ee, www.id.ee) ja viirused mis kipuvad e-posti teel arvutisse tulema (sõnum lihtne: nõua oma serveri-adminnilt või teenusepakkujalt viirusetõrjet postiserverisse, või siis vähemalt vabavaralist filtrit).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Larko
    Lisatud 5. veebr. 2002 kell 12:45 | Püsiviide

    Teenuseosutaja poolse viirusetõrje teemal oli hiljuti juttu ka Soome YLE1 IT-saates Verkkoyhteys. Vajalikud viited ja minu poolsed kommentaarid leiad artiklist IT-saated olümpiamängude ajal.