Kolmap KUKUs: keeletehnoloogiad

#

Tehnokratid räägivad kolmap kell 1230 eesti keelega seotud tehnoloogiatest, mis võrreldes eelmise aastaga tänavu riigilt lõpmata palju kordi rohkem raha saavad ning seega loodetavasti niipea välja ei sure. Kell 1030 aga nagu ikka uudised ja kommentaarid, kes tahab võib temale olulise uudise pista www.minut.ee alla. Auhinnaks parima uudise eest: päikese käes kuivatatud hiiremunast amulett-võtmehoidja, mis kindla peale õnne ja edu toob.

Keeleteemaga seoses on Petsil seltsiks Einar Meister Küberist ja Imre Siil Eesti Informaatikakeskusest. Eesti keeletehnoloogiate kohta leiab vajalikke linke aadressile ee.www.ee (jah, ongi selline lahe aadress ;-)

Ja kõik uudised mõistagi Petskrati ajaveebist. Muidugi eeldusel, et keegi just midagi meie jaoks ka minut.ee alla viimasel hetkel ei suska.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)