Frontier 8.0.5

#

Lihtsalt teadmiseks: kolhoos.ee / tehnokratt.net serverisoftiks on nüüdsest Frontier 8 mis just mõni päev tagasi valmis sai. Kuna meil oli viimasel ajal teatavaid probleeme (ehk süsteem teatas kohati kõigile error 500) siis sai Frontier mitte lihtsalt upgrade’itud vaid puhtalt peale installitud, loodetavasti täpselt samas konfis mis eelnevalt.

Igastahes — kus viga näed laita seal… jne. Ehk kui tundub, et miski käib eelnevast erinevalt, siis lisa aga oma kommentaar siia sappa.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

  1. Alland Parman
    Lisatud 2. märts 2002 kell 22:35 | Püsiviide

    Piltide üleslaadimine ep sujunud mitte… Pilt kuhugi “läks”, aga selle koha peal, kus ta peaks ilmuma (muidu propertises on harjumuspärane path küll) on “katkine” ikonn. Põle pilti. Asi ei toiminud vähemalt http://usu.kolhoos.ee peal ja ühes teises sõbra kolhoosis ka, kes hakkaski minult abi otsima.

  2. Peeter Marvet
    Lisatud 3. märts 2002 kell 10:04 | Püsiviide

    Aih, mina süüdi. Läksid Gem’ide kataloogi, olin ühe confi-asja copy-pastega tõstnud ja muutmata jäänud. tnks!