Täna ETVs: kas panime pihta või mööda?

#

Seekordne saade on harilikust veidi erinev — nimelt sattusin ma tv.tehnokratt.net alt vaatama eelmise aasta teemasid ja sellest sündis mõte vaadata järgi, millega me täkke panime ja millega totaalselt pambusesse. Kes tahab, võib saate pikema kirjelduse leida sealtsamast tv.tehnokratt.net alt, ei hakka siinkohal juttu ümber kirjutama.

Ahjah — täna toimub veel üks (lühem) sats www.tehnokratt.net ja www.kolhoos.ee hooldusest ehk meie veeb võib vahel äkiliselt rajalt kaduda. Aga küll ta tagasi tuleb!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

4 Kommentaarid

  1. Hannu
    Lisatud 7. jaan. 2002 kell 10:52 | Püsiviide

    Hmm…asi selline, et mainitet http://www.hiireke.com on nüüdsest http://www.hiireke.ee ja minu arust veel täiesti elujõus (kui seda mõeldi!)..

  2. HIIREKE.ee
    Lisatud 7. jaan. 2002 kell 22:44 | Püsiviide

    Hannu, tubli märkus :o)!

    TEHNOKRATI tegijatele väike selgitus:
    * esiteks, HIIREKE.ee (endine .com) pole kunagi olnud uudiste lehekülg – uudised on olnud alati vaid üks pisike osa kogu portaalist (arvan, et HIIREKE.ee on Eesti suurim arvutiportaal, kuna rohkem neid vist pole :o))

    * HIIREKE.com’i avasime aprillis, kuid meile sattus täiesti ebaõnnestunud valik virt. serveri rendi suhtes (TÜ 3x INTERNET), mis ühel heal hetlkel lehe maha korjas ja märku enam ei andnud – ettemaks domeeni ja serveri rendi eest oli tehtud ja kehtivad siiani :o(! Niisiis, tegime kibekiiret tööd, et saada domeen .ee ja sinna me ka kolisime ca 2 nädalat hiljem – ja seal me oleme praegu ja loodetavasti ka jääme püsima

    * Panin tähele ka kunagi Teie foorumites kirja, et pole mõtet hoida lehti mis ei täiene ja näitena olid toodud mitmed, kaasa arvatud meie – siis me veel olime .com aadressil. Nüüd võin julgelt väita, et täiendame HIIREKE.ee’d pea iga päev. Me tõesti ei saa täita seda iga tund, kuna HIIREKE on alguse saanud kahe inimese (minu ja Marko) ideest ja nii me vaikselt tegutsesime. Nüüdseks on meie meeskond kasvanud 9 liikmeni, kes kõik tegelevad HIIREKEsega oma vabast ajast ja täiesti TASUTA, mis on ülimalt tänulik ettevõtmine. Ise tegeleme samuti oma lõbuks asjaga ja vabast ajast. Peagi avame ka tarkvara alaportaali ja loodame ennast täiustama hakata järjest tihedamini. HIIREKE.ee’le on veel palju lisada ja meil on palju ideesid, kuid kahjuks on aeg see mis puudub.

    Loodan, et saite nüüd väikese ülevaate HIIREKE.ee tegemistest ja olemasolust. Kui võimalik, siis ehk saaks järgmises saates ka mainitud, et selline asi ikka eksisteerib?!?

    P.S. Kas Teie kodukas ei oleks nõus tegema meie portaaliga mingit koostööd? NT! Pakun välja bannerivahetuse sellisel kujul, et meie lisame Teie lehele enda banneri ja Teie saate meie lehele HIIREKE.ee peaportaali vasakusse menüüsse rubriigi TEHNOKRATT, mille alla saate kirjutada nt Järgmine Tehnokrati saade toimub… ja alla Teie koduka link. Oleme ka väga paindlikud Teiste lahenduste suhtes.

    Parimat soovides,

    Lauri Plato

    HIIREKE.ee

    [email protected]

  3. Peeter Marvet
    Lisatud 8. jaan. 2002 kell 00:00 | Püsiviide

    No siinkohal on mul põhjust alandlikult sorry olla — ja taustalugu veidi pikemalt lahti rääkida. Nimelt tegin seda aasta kokkuvõtvat saadet ja mõtlesin, et milliseid pisi- või mitte-pisi-portaale olen selle aasta jooksul märgand tekkimas (ja mis mulle muuhulgas ka millegipärast seoses erinevate CMSidega meelde olid jäänud).

    Mingi hiirevärk oli… ok, search oma postkasti — näe, Lauri on kratid-aadressile korda 2 kirjutanud, et on http://www.hiireke.com nimelise asjaga maha saanud. Ja tollel hetkel koosnes asi tõesti peamiselt “siia tuleb kunagi see” viidetest … tunnistan ausalt, mul on nende vastu teatav allergia.

    Sellest ka minu toonane komment hiireke.com kohta, ja ma ausõna tahtsin asja sedapuhku parandada (lootes, et uus aasta mullukevadest targem :-) aga võta näpust — http://www.hiireke.com kadunud nagu tina tuhka. Ja järgmine asi, mis mulle meenus, oli kellegi http://www.adult.ee portaal (ei mäleta, kuidas ma selle peale sattusin — igal juhul ei pakkunud nad koostööd :-) ja see kah maas…

    Igal juhul luban pühalikult oma patu avalikult heastada ja võtame sageli uueneva http://www.hiireke.ee heaks midagi ette!

  4. HIIREKE.ee
    Lisatud 8. jaan. 2002 kell 15:17 | Püsiviide

    Tänan :o)! .com’ga oli jah ebaõnnestunud valik teenuse pakkuja osas ja me ei saanud seda isegi ümber suunata uuele aadressile, ja võis jääda tõesti mulje, et oleme päris kadunud aga ei ole! Vaatasin huvi pärast ka hiireke.com aadressit ja näe imet, mingi Viimsi Online OÜ on otsustanud, et kasutab meie makstud domeeni, saadan neile kirja ja uurin ka lähemalt mis toimub/toimus.