OK uudised

#

Avastasin neti.ee uudiste-teema alt sellise OK-portaali jupi nagu võimaluse tekitada teeme-ise-uudiseid (pead olema sisse loginud, et näha kuidas käib) oma kodulehele… Ainult et erinevalt seni nähtud süsteemidest tundub see na nukravõitu leiutis: lehekülg lubab küll kommenteerimist ja puha, aga miks ei ole võimalust linkimiseks? Ja kas on plaanis ka leiutised nagu Bloggeri BlogThis mis lubab ühe hiireliigutusega misatahes veebilehel olles oma uudistelehele midagi lisada? urrr…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)