Head sedasamustki!

#

Nonii, nagu meie statistika-lehekülge vaadates aru võib saada pole ma sugugi esimene kolhoosnik uuel aastal oma veebi kohendamas. Eks siis edu kõigile uuel aastal ja palun ärge unustage, et kui te jõulu paiku minu soovituse kohaselt linnumaja välja riputasite siis tänaseks on see kohe kindlasti tühjaks söödud.

Ja midagi tehnilist kah uueks aastaks: Alland Parman on olnud hädas oma arvuti mäluga ja kirjeldab, millisit programmi ta oma arvuti testimiseks kasutas. Tasub kõrva taha panna — vahest on mitmed meie foorumisse sattuvad “arvuti ei käi” kirjad seotud kah nimelt mäluprobleemidega? Ja vaata ka tema lugu XP Remote Desktopi kasutamisest — läheb kokku meie eelmise saate terminali-teemaga.

Ning lõpetuseks: pane tähele, et nüüd on iga lehe ülaservas nupp Leia! ja kast kuhu saab tippida teksti, mida tahad otsida. Läbi vaadatakse kogu krati-sait ja lisaks ka need kolhoosid, mis on endale otsimootori lubanud.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Erik
    Lisatud 2. jaan. 2002 kell 22:09 | Püsiviide

    head uut sullegi ;)