google.com: just-in-time

#

Dave on jõudnud oma 2001-ajaveebidnuse-auhindamisega kõige kasulikuma veebisaidini, ja selleks on meie suurim sõber & lemmikotsimootor www.google.com — muuhulgas viitab ta minust seni mööda läinud faktile, et Google jälgib sinu veebi uuenemise sagedust ja vastavalt sellele külastab sind rohkem või vähem harva. Tulemus? Kui sinu veebi sisu muutub iga päev on lootust, et ka Google suudab juba homme pakkuda otsijatele ka sinu värskeid lehekülgi. Vau!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)