Blogi natuke: Radio 8 on väljas

#

Radio Userland 8 on väljas — tegelikult küll juba eelmisest reedest alates. Radio on meie kolhoos.ee / tehnokratt.net serverit jooksva Frontieri personal edition mis sobib eriti hästi ajaveebide pidamiseks ja on tõsiselt mõnus kasutada: esmakordsel käivitamisel küsitakse sinult nime, postiaadressi ja salasõna ja off you go. Keskmine aeg installist esimese teksti ülespanekuni veebis olla ca 5 minutit, aga kes väga kobad ei ole saavad ka 3 minutiga hakkama. Vaid see lugu, et Radio maksab nüüd $39.95, aga see tundub olema täpselt selline summa mille isegi mina rõõmuga nii vinge asja eest välja käin.

Installimisel tekitatakse automaatselt 10MB kasutuslimiidiga sait radio.weblogs.com alla, aga sa saad lihtsalt asja ümber konfida ka FTP-ühenduse peale, nt minu weblog istub hetkel www.hot.ee/tehnokratt all. Ja võimalus postitada uudiseid oma kolhoos.ee veebi on kah kohe-kohe tulemas.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

5 Kommentaarid

  1. Kristjan Jansen
    Lisatud 15. jaan. 2002 kell 12:07 | Püsiviide

    Ära unusta märkimata, et seekord pole Radio enam tasuta nagu varasemates versioonides, vaid $39.95 (tasuta download on lihtsalt trial, mis kestab ühe kuu).

    Aga see Manila-Blogger interface on kõva sõna – muuhulgas on selle toetus ka Drupalil (mille peal jookseb uus http://trip.ee), nii et ootan huviga, millal asi valmib :)

  2. txi
    Lisatud 15. jaan. 2002 kell 21:52 | Püsiviide

    Pets. Tahaks küsida sellist küsimust, et Radio Userland 8 on ilus ja uhke küll, aga minul koolipoisil pole võimalik 40 taala ylekäe anda, niisiis oleks hästi tore, kui sa annaksid mingi vihje, kust saab Radio Userlandi eelmiseid versioone. 7 näiteks. Aitähh! :)

  3. Peeter Marvet
    Lisatud 16. jaan. 2002 kell 09:15 | Püsiviide

    Ega ametlikult selle peale keegi ei viita, aga … selline vihje, et vaata näiteks sinna kataloogi, kuhu viitab ka Radio8 download’i nupp ;-)

  4. Kristjan Jansen
    Lisatud 16. jaan. 2002 kell 16:12 | Püsiviide

    Aga see Manila-Blogger interface on kõva sõna – muuhulgas on selle toetus ka Drupalil (mille peal jookseb uus http://trip.ee), nii et ootan huviga, millal asi valmib :)

    Uuendatud: Asi töötab päris hästi.

  5. txi
    Lisatud 17. jaan. 2002 kell 17:02 | Püsiviide

    Tänud 2 Pets :))