Täna ETVs: turvalisus, klassiveebid ja mängunurk

#

Ooops, oleksin suure veebitreimisega peaaegu et unustand panna välja tänase saate viited.

Alustuseks räägime Jukka Korpelaga kes tegutseb sellises kohas nagu TIEKE ehk soomlaste Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus RY (vabas tõlkes “MTÜ Infoühiskonna arendamise keskus”) ja on just valmis saanud nende soovitustega “keskmise kasutaja arvutiturvalisuse” jaoks. Peruskäyttäjän tietoturvaopas on muidugi soomekeelne, aga ma katsun selle lühema versiooni lähipäevadel ka eesti keelde tõsta.

Edasi klassiveebidest. Meil on seltsik Mihkel Lauk ADM Interactive’ist (kes tegelikult ei tee veebe PowerPointis ;-), lisaks oli Kristjan Jansen nii lahke ja pani omad soovitused meie foorumisse kirja. Tuleb tunnistada, et arvamused langesid üsna kenasti kokku ja pole häda, et üks räägib ja teine kirjutas.

Ja lõpuks — kirjakasti osas on meie foorumist nopitud soovitus vaadata arvuti- ja jupihindu www.hinnavaatlus.ee alt ning et eestikeelse teksti tuvastuseks on Petsi proovitult (ja teiste kommentaaride alusel kah) parim ABBYY FineReader (mida Eestis pakub Nekstom).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

  1. MonsterD
    Lisatud 16. dets. 2001 kell 18:55 | Püsiviide

    igav saade nagu alati ja see saate lõpus lehv lehv viskab ka jube kopa ette.Võiks siis mõne uue hüüdlause välja mõelda.See veebi tegemise teema on samuti juba nii ära leierdatud.Võiks rääkida näiteks muusika tegemisest….oehh ei tulegi rohkem meelde

  2. Peeter Marvet
    Lisatud 16. dets. 2001 kell 19:09 | Püsiviide

    no musa tegemine alati hea mõta, vihja aga igaks juhuks ka omapoolne mõte, et mida ja kuidas asjast rääkida.

  3. Kristo
    Lisatud 18. mai 2002 kell 13:59 | Püsiviide

    gjjdjdjdjdjdjdjdjdjjjdjdjdjdjdjdjdjsdd