Ülekutsele vastuseks

#

Allpool olev üleskutse ei saanud küll teab mis massiliselt vastuseid, aga mõned siiski. Nende hulgas Mihkel Lauk ADM Interactive’ist kes oma arvamuse ka pühapses saates välja räägib (ning muuhulgas näitab, kuidas hästi lihtsate vahenditega kodukat saab teha) ja Kristjan Jansen, kes ideed & arvamised kenasti siia kirja pani.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)