Proovi ja kommenteeri

#

Keda peaks huvitama, siis hetkel käib beeta-tasemel KUKU saadete arhvieerimise süsteem — kena kasutajaliidest veel taga pole, aga kes tahab leiab vastavad kataloogid aadressilt akamai.tehnokratt.net/tehnokratt/arhivaar, huvi pakub vahest alustuseks kõige enam värskete täistunni-uudiste nupp (5 minutit uudistepooltunni algust, saabub sinna umbes minut pärast salvestamist).

Ja et beeta… st kellel on midagi olulist öelda (nt et kasutagu me teist ribalaiust vms) siis andke aga tuld. Ainus mida hetkel vist ei muudaks on see, et tulemuseks on Windows ja mitte Real Media fail.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

  1. Innar Täht
    Lisatud 7. dets. 2001 kell 20:25 | Püsiviide

    Tänuväärne muidugi – ega alati pole aega otsesaadet kuulata/telekat vaadata.

  2. Taavi Jurtom
    Lisatud 8. dets. 2001 kell 11:08 | Püsiviide

    Õige…. ega jah alati ei saa ju keegi kuulata. Siit aga küsimus, Kui te näiteks uudiseid iga tunni aja tagant salvestate, siis kas minul on võimalus, kuulata näiteks eelmise päeva kella 16.00 uudiseid??

    (Loomulikult kui asi Teil Beta versjuunist väljub)

  3. Peeter Marvet
    Lisatud 8. dets. 2001 kell 12:25 | Püsiviide

    Teoreetiliselt võib ju säilitada ka kõiki uudiseid, aga … on seda kellelegi ka vaja? Kui on üks värkse fail nimega uudised.wma siis on minu meelest hea mugav seda bookmarkida ja kasutada, alati värsked uudised…

    Hetkel on vist mõtted sellised, et teemasaated (nagu nt Tehnokratt, Kukkuv Õun jne) arhiveeritakse “igaveseks”, uudised iga tund uuesti, päevateemadega seotud saated nagu Pressiklubi ja Vox Populi aga iga nädal ülekirjutamisega…