24 tundi aiga, mõtle ruttu!

#

Saatsin just mõnedele sõpradele laiali ühe üleskutse kui taipasin, et sama asja võiks ju tiba laiemalt ehk et ka siia veebi üles ripustada…

varrahommikust,

olen siin pikemat aega mõelnud tekitada Tehnokrati saate külge uuesti üks veebirubriik, aga… sedapuhku mitte nii, et Kaups&Kaspar&Pets hindavad ja parem pool maailmast vaatab pealt ning kirub omaette. minu esialgne mõte oli võtta ette projekt “facelift” kus võtaks näitlikult ette mõne veebilehe, laseks veebitegijatel kommentida mida nad teisiti teeksid ja … seejärel sellest ka kerge prototüübi näidiseks teha. ehk et kes on nõus kaasa mängima saab võimaluse oma maailmavaateid (und nime) promoda — aga see tundus nende jaoks kellelt küsisin, liiga keeruline.

võtaks sedapuhku ette midagi palju lihtsamat: minult küsitakse pidevalt nõu teemal “kuidas kodukat teha” ning enamus neist tunduvad olevad koolinoored. ning ma avastasin just äsja www.neti.ee alt sellise kategooria nagu klasside veebisaidid — http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/HARIDUS_JA_KULTUUR/Haridus/Yldhariduskoolid/Opperyhmad/ (minu lemmik on sealt muideks Jäneda kooli 3. klass)

ja üleskutse järgmine, aega 24h ehk ma tahaks potentsiaalselt sündivad kommentaarid üles filmida juba homme ehk kolmapäeval:

(a) viska pilk peale klassiveebidele ja ütle, mis on sinu meelest 1-2 levinuimat probleemi mida annaks lihtsa vaevaga kõrvaldada

(b) nagu ikka hakkavad sama teema veebide sisud korduma… mõtle oma armsa (?) kooliaja peale ja paku välja, mida võiks klassiveebi veel pista

(c) kui vähegi viitsid, siis kuluta max 15-20 minutit, et võtta ette üks sinu meelest sisukaim ja teha sellele kerge välimusemuutus (oma lemmik-CSS-seti abil ;-) ning … jäta enam-vähem meelde mida tegid, sest nimelt seda tahaks kommentaaride juurde ka üles filmata.

novot, au ja kuulsus võib olla sinu päralt!

-eptso-

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.