Täna KUKUs: IDkaardindus jälle kord

#

Tänases esimeses pooles vaataks veidi ringi, mida põnevat uudist meil leida õnnestub, olgu siis minut.ee alt või mujalt.

  • Näiteks Sarvik leidis sellise loo, mis räägib Väga Suurtest Numbritest. Ehk et kui palju ikkagi aastas informatsiooni toodetakse ja mis selle kõigega peale hakata.
  • Jeff Harrow arutab oma viimatises kirjatükis teemal aatomid bittideks ehk paberpostist loobumine ning selle tagajärjed (koos viidetega Clancy raamatutele Debt of honor ja Cybernation). Lisaks Sony/Toyota “Aibo-auto”

Ah jah — ärge unustage kõige selle juures meie rubriiki Varastatud arvutid mille leiab http://varastatud.kolhoos.ee (sinna saab igaüks oma kurva kuulutuse üles riputada).

Saate teises pooles räägime aga kah tehnoloogiast ning loomulikult on selleks IDkaardiga seonduv — meil on külas Tõnu Liik ja Kaur Virunurm kes mõlemad asja jagavad. Räägime veidi asja sotsiaalsetest pooltest ja sellest, et IDkaardi lai levik on riigipoolse rahasäästu eelduseks — ning vastame mõningatele Sarviku veidi tehnilisematele küsimustele.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Taavi Jurtom
    Lisatud 28. nov. 2001 kell 17:53 | Püsiviide

    Id kaardi järgi käib küll eriti kõva pukslemine, vist üleeile jooksis aadressil http://www.id.ee server kohe paar korda kinni. Oma 5000 tuhat inimest tahtis juba ID kaardi omanikuks saada. Ei tea, millal see küll kättejagamisele jõuab, Hansapanga keldris on küll asi püsti, aga vennad riigikogus vaidlevad ikka veel kaardi hinna ja rahvale vajalikuse üle. Mina arvan küll nii, GO ID!!