Robotex 2001

#

Robot_01: Eile õhtul käisin Tehnikaülikoolis vaatamas Robotex 2001 proovivõistlust: tegemist on juba 5 nädalat kestnud projektiga, mille käigus Tartu ja Tallinna üliõpilased ehitavad valmis robotid üheks esimesel hetkel lihtsana tunduvaks ülesandeks: läbida valgele taustale joonistatud must rada ning navigeeruda ümber teele asetatud takistustest.

Lihtne? Proovivõistlusel läbis raja viiest Tallinna robotist kaks ja kolmest Tartu omast kah kaks, ehk kokkuvõtvalt … vaid pooled! Päris jõukatsumiseni on aga aega reedeni ja võib arvata, et siis on tulemus märksa parem. Lähemalt räägime Robotex 2001 ettevõtmisest kolmapäeval KUKUs kell 1030 paiku ja pikemalt järgmise nädala tele-Tehnokratis. Ning reedel kell 1400 toimuvale võistlusele Tehnikaülikoolis (audikas AII-103) on laial publikul vaba ligipääs.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)