TÄNA KUKUs: 1030 uudised ja 1230 netiühenduse kiirustest

#

Nagu ikka saate esimeses pooles uudised: ja ma ei saa jälle kord jätta kasutamata juhust juhtida tähelepanu minut.ee uudistele, sest et kui sa juhuslikult ei taha ilmtingimata lugeda justnimelt eestikeelset telegramm-stiilis tõlget, siis on asjast pildi ettesaamiseks mõtekas minna kolama laia maailma. Ja nagu ikka, ei lisa ei kohalikud lehed ega meie kõigi lemmik netiportaal oma uudistele viitasid — olgu siis uudistevoole CNNis vms.

Lisaks: vt allpool juttu alternatiivse arvutigraafika saidist http://cover.rodesign.ee/.

Ja saate teises pooles ehk 1230 on meil kuulaja algatatud teema: nimelt netiühenduste kiirusest. Stuudios külas Agu Remmelg kui kasutaja ning Neeme Takis ja Toomas Kadarpik kui eksperdid. Kas on võimalik või mõtekas kehtestada netiühenduse kvaliteedile mingid standardid, mida on kasutajal mõtekas nõuda ja kuidas ta seda teha saab? Viidad kiirusetestimisele jne leiad Agu kirjast ja minu vastusest sellele. Kui tahad omal poolt midagi lisada, siis tee seda mõnuga.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.