Täna KUKUs: mis edasi teha?

#

Täna kasutame juhust, et Tehnokratti on eetris olnud tiba rohkem kui 100 korda — ja sügisega seoses oleks ehk paras hetk küsida austet kuulajate käest järgi, mida edasi võiks teha. Seda võimalust saab igamees kasutada teises saatepooles ehk 1230, 1030 nagu ikka uudist & kommentit.

Aadresse, mida mainime saates:

Heiki Kask juhib tähelepanu: ‘Parasitic grid’ wireless movement may threaten telecom profits

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)