Täna KUKUs: 1030 uudised ja 1230 loavabad sagedused

#

Sedapuhku on pikemaks teemaks jälle traadita võrgud — nimelt on viimasel ajal maailmas selle kohta üsna palju uudiseid tekkinud. Uued seadmed, tasuta võrgud, oht 3G turuletulekule jpm annavad meeldiva õigustuse istuda pärast IT-juhtide Klubi (vt itklubi.kolhoos.ee) koosviibimist korraks maha ja rääkida veidi tulevikust aga rohkem sellisest asjast nagu side kvaliteet. Kes tahab traadita teemal edasi lugeda, võiks alustada 80211b.weblogger.com alt.

Aga muid uudiseid nopime me loomulikult minut.ee‘st.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)