IBM ThinkPad ruulib totaalselt!

Tänases Äripäevas kaks minule kohutavalt meeldivat uudist: IBM ThinkPad kindlustab IBMi positsiooni Eesti sülearvutite turul ja Äripäev ostab 50 IBMi sülearvutit. Põhjus seejuures sugugi mitte see, et tahaks meile vinge serveri laenanud IBM Eestile headmeelt teha — pigem see, et mina olen juba üle kahe aasta paadunud Thinkpad 600 (selline veidi vanemat sorti, aga igal juhul tippklassi mudel) kasutaja. Sahisevalt rahul, soovitan kõigile (ja ise kogun raha, et endale T21 osta ;-).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)