RSS, Radio ja Feedreader

#

Mingit eelaimdust järgmise nädala tele-kratist: muuhulgas räägime sellisest asjast nagu seda on RSS ehk uudise-pealkirjade standard ning mida selle kõigega pihta annab hakata. Aga Kristjan Jansen oli nii lahke ja pani oma poindi kenasti ka kirja, nii et kes tahab võib juba enne saadet järgi proovida: RSS: ülevaade ja praktilised soovitused. Muideks, Kristjan soovitab programmi nimega Feedreader, mis (a) on igati Eestimaine looming (b) ruulib abosoluutselt: unusta totter surfamine, riidi pigem fiidi!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)