BBSummer, dokumendihaldus, arvuti puhastamine

Saate lingid jälle kord alles järgmisel hommikul — sorry… Loodetavasti jõuan peagi õigesse töörütmi tagasi.

BBSummer on loomulikult bbsummer.bb.ee — ja toimub 20.-22. juulil 2001 Matsirannal (Pärnu kandis). Saate jaoks hankisime muideks pilte http://bbsummer00.bb.ee/galerii.html, varasemate kohta võid leida http://www.math.ut.ee/~askot/bbsummer.94/ ja http://tfr.cafe.ee/album/bbsummer98.

Petsi poolt skannerdamisega seoses mainitud nimed olid: Omnipage ja Recognita. Täiesti ebaõiglaselt jäi mainimata, et eesti keele toega on tegelikult veel üks OCR-programm: ABBYY Fine Reader.

Pihuarvutitest oli meil sedapuhku jutuks Handspring mis meie lemmikust Palmist erineb peamiselt lisatud springboard-laienduspesa võrra (muideks, kenamatel-pisematel mudelitel vaja laienduste lisamiseks kinnitada nn backpack). Aga Overallile meie kestvad kiiduavaldused operatsioonisüsteemi maakeelseks tõlkimise eest!

Arvutipuhastamise teema kohta on meile tulnud kaks kommentaari: loe lähemalt siit ja avalda arvamust: kas CD-ROMi puhastaja on heausksete petmine või mitte.

Ja loengud U-Plazasleiad siit.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.