Veidi Vilmast (Pudeo Vilmast, st)

#

All-pool oleva neljapäevase kommenti leiad veidi täiendatud kujul ka tänasest EPList — koos lõpujupiga mis justnagu oleks seotud EPLi kaanel oleva looga. Loe täies pikkuses ja koos kommentaariga meie veebist: Vilma Pudeo (selle alguses ka link EPL lehele). Kommenteeri siin või Siberis.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)