Täna KUKUs

Kuivõrd hommik oli äärmiselt kiire, siis jäi kodulehe uuendamine saate algusesse nin üles läks vaid:

Lisaks võiks mainida, et saates sai soovitatud otsida www.google.com abil ning “kaks lehma” ehk koht kust allalaaditavat on tucows.ibs.ee… Ester (osales teises pooltunnis) on kolhoos.ee alla teinud lehe lapsemagavanglas.kolhoos.ee, saates mainisime möödaminnes veel ka pikosatelliite.

LISAKS: Loe ka foorumist Teedu soovitusi oma otsimis-oskuse arendamiseks.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)