Jaen homme hommikul Terevisioonis, esmaspäeval kratis

#

Vt allpool Thinkquesti kohta käivat: Jaen on tagasi, käes (ja taskus) omas kategoorias saadud hõbe-auhind. Jaeniga teeb homme (22.03.2001) hommikul juttu Terevisioon, just lõpetasime temaga ka võtted esmaspäevase Tehnorkati jaoks.

Lisan siia juurde ühe artikli ThinkQuesti looja Allan H Weis’iga (tõsi, lugu aastast 1997 — aga minu teada pole ajalugu vahepeal eriti muutunud)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)