Iga Bluetooth räägib oma murrakut?

#

Alles see oli, kui Saul kirus oma telefonile ostetud Bluetooth-headset’i ehk seda super-vinget käed-vabad-komplekti, mida me kunagi olime Tehnokratis proovinud — nimelt kipub see tuule käes jubedalt mürisema.

Nüüd kirjutab AP, et CeBITil on läinud luhta plaan luua sajakonnast Bluetoothiga varustatud pihuarvutist koosnev traadita võrk — probleemiks see, et kõik seadmed räägivad veidi erinevat murrakut. Standard on justnagu olemas, aga igaüks on kasutanud veidi eri ajal kavas olnud spetsifikatsiooni… Loe ka: Bluetooth demos flop at CeBit (The Register).

Küllap aeg erinevused silub, aga praegu pole vist veel teps mitte õige hetk hakata Bluetooth-seadmeid hankima. Vahest peaks ootama, kuni Bluetooth-kivi joonised muutuvad vabavaraks (kahjuks ei leia hetkel üles linki kus selline ennustus sees) või keegi suur tegija, nt IBM, hakkab tootma massiliselt odavaid kive (väidetavast sihiks 50 USA senti tükk)? Loe teisigi kommentaare teema kohta slashdotis.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Wireless. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)