EPL lingileht

#

Sattusin eile võtma lahti paber-Päevalehe ja… mis ma näen: lehekülg linke, segamini www.moreover.com, www.theonion.com ja www.cat-scan.com ehk seinast seina… igaühe juures põhjendus, miks autor seda heaks pidas. Minu meelest päris lahe valik. Ahjah, kõik lingid on veebilehes ka kenasti hüperlingitud ;-) Loe edasi: Link siit ja link sealt teeb kokku Interneti.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)